(lost) love.





Ibland ramlar jag runt på youtube. Ibland fastnar jag i gammal nostalgi som får mig att le, rysa och snyfta på samma gång.

"You live in my heart - when you're far away I see you in dreams - where I hear you say I'm with you forever in true love By light of the day - and stars above"

Jag ser dig fortfarande framför mig när du tyst sjunger med i låten. Morgonljus. Gryning. Närhet i soluppgång. Du tar min hand och håller den hårt i din. Det är en vänskap som inte behöver ord.
Mitt huvud som du vill skall lutas mot ditt bröst.
Det är en relation som är så okomplicerad men komplicerad så vi endast bekräftar den i musik. Det blir inte lika påtagligt då och det säger samtidigt så mycket mer. Jag känner din puls igenom din handflata. Dunk, dunk.
Du och jag. Det är den där förståelsen man ständigt söker. Den finner jag i dig. Och värme.

Nu sitter jag oftast och tänker på dig. Vi lever så olika liv du och jag. Du ramlar fortfarande runt i vinden, lever kvar i samma rus och söker nya äventyr. Men ibland ramlar du in mitt i natten och behöver en famn. Jag vet att du aldrig är mer än ett telefonsamtal bort. Alltid nära. Ibland önskar jag att jag hade stannat kvar hos dig men jag tror det vore för destruktivt för oss båda. Ibland är nog kärlek bäst med lite distans.

Jag tror kanske det är dags att jag ringer dig ikväll. Jag tror jag behöver dig idag. Jag tror jag behöver att du ser mig i ögonen och hjälper till att plocka upp bitarna av mig. Dom som finns kvar. Du vet bättre än mig hur dom skall passa ihop och jag litar på dig.

Jag saknar dig idag.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0