Tipp, tapp, tipp, tapp!




Luciafirandet var en hit. Som väntat! Lilla människan var så duktig och kunde nästan alla rörelser och sjöng av hjärtans lust där hon stod i en hög av lucior, tomtar och pepparkakor!
Så vansinnigt fin att jag blev alldeles rörd. Mitt lilla fantastiska hjärta!

Det var tyvärr inte många föräldrar med alls från Sannas avdelning. Tror det var 4 barn av 16 som var där.
Tycker det är lite konstigt faktiskt. Självklart kan man få förhinder men. Borde man inte prioritera sådant här? När man vet hur lyckliga och stolta barnen blir? Vilken julkänsla det ger! För min del är det magiskt i alla fall.

Det har varit en lång dag och imorgon är det jobb som står på schemat. Tills 17.00 minsann. Så det blir återigen en lång dag på dagis för Liten.

Tack gode gud för kompetent personal och att hon gillar det så mycket!

Nu säger jag godnatt till världen och hoppas att ni har haft en fin lucia!



Kommentarer
TUMADRE

Alltså, en sak som är viktigt när man reser med barn - det är att man inte ska sikta in sig för mycket på ordet "SEMESTER". I själva verket är en resa med barn "bara" ett miljöombyte.



Barnet ska ju fortfarande tröstas om det blir ledsen, få mat, sova och allt det där andra som hör till. Och självklart kan sjukdomar inträffa även utomlands, så det är precis samma ansvar som gäller. Och när man reser SJÄLV med barn kan man inte ligga och blunda vid poolen/stranden som "alla andra" - nej, man ska ha ögonen öppna hela tiden och vaka så att barnen inte drunkar, halkar eller rent av försvinner... Saker är ofta lättare när man är två vuxna, för då kan ju den ena alltid ta ansvaret medan den andra har SEMESTER.

2010-12-14 @ 20:07:02
URL: http://tumadre.blogg.se/
Jen

Naaw! Stackars de andra barnen... :(

Men Sanna var söt och verkar ha haft det jätte skoj!

(trots att jag tror det var du som lyckligast) :P

2010-12-15 @ 17:12:41
URL: http://pansky.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0