Los Talibanus har varit i farten igen!!

Ungen har klippt sig! Själv!
Skaffat en jävligt inte het frisyr alá hockeyfrilla!

Måtte frisören kunna rädda detta!



Kommentarer
Maria

Tur att hon e söt ändå, hihi, fick bli en liten söt page då gissar jag. Men jag förstår paniken, tyckte du såg lite lätt stressad ut på bussen. :-)

2011-12-04 @ 21:16:28
Tina

Hej.

Ett litet paket på väg till dig.

En julklapp till Sanna ingår, inte inslagen. Vill du slå in den utan att hon ser vad det är får du öppna paketet när hon inte är i närheten. ;-)

ha en fenomenalt fin fortsättning på veckan.

KRAM

2011-12-05 @ 18:15:16
URL: http://tiamiquilts.blogspot.com
Tina

Hej. tack för dina fina ord om min dotter, min lilla snälla rebellpartyprinsessa. Allt i ett. Hon har dock aldrig haft någon riktig trotsperiod, aldrig smällt i dörrar, skrikit och svurit åt mig. aldrig. Jag förstår inte hur det har gått till, men hon är väl helt enkelt inte den typen.

Grabbarna var betydligt mer svårhanterliga. ha ha ha

Trotsperioder har jag inga bra tips för, det är "bara" att försöka ta sig igenom dem, inte ge efter i sina principer, rutiner och regler.

Det är just det som barnen testar, hur mycket man tål.

Ibland får man sätta bomull i öronen och låtsas som om man inte hör.

Det är en ganksa tuff period som kan återkomma med jämna mellanrum. Det lönar sig inte att tappa humöret för det ger inget.

nej, jag har inga bra tips, tyvärr. Men var glad för att hon har en egen vilja, att hon mår bra, utforskar världen och testar gränser.

Ja, någon gång kommer vi att ta den där koppen med kaffe tillsammans. jag vill bara hitta ett jobb och få lite pengar så jag kan resa någonstans.

Jag är också glad över att du tittade in till mig den dagen jag bestämde mig för att ge bort två babytäcken :-) för ända sedan den dagen har vi haft kontakt.

KRAM

2011-12-05 @ 22:06:12
URL: http://tiamiquilts.blogspot.com
GN

Söt, väldigt söt även om jag förstår att du sliter ditt hår, när hon klipper sitt.. Samma sak hände här för två mån sedan, A 5 år gorde ett "klipp" som fick pappa i en dipp... hmm, inte ens chips var till någon tröst... :)

2011-12-19 @ 16:05:03


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0