Allt som fastnade under revbenen i brosket...

En stressig fredagmorgon med på tok för mycket koffein lugnade till slut ner sig när jag och lilla satte oss på tåget till Uddevalla.
Ett litet stopp var inplanerat. En öl hos Tanten Tanya innan jag skulle rusa tillbaka till Göteborg för en oplanerad kväll.
Nog tusan blev kvällen oplanerad! Jag stannade kvar i Uddevalla helt enkelt.

Vi spenderade timmar under en fläkt i ett mörkt kök tjötandes om allt och ingenting. Kom fram till att vi är ganska gamla och tråkiga båda två. Men jävligt roliga. Kanske framför allt väldigt lika på många områden.

Det dök upp lite mer folk och i småtimmarna satt vi och spelade gitarr medan mitt hjärta höll på att explodera bara för att allt vara så jävla vackert och enkelt och jag inte riktigt kunde minnas när det var så sist.
Så...normalt?!

Jag vet inte hur många gånger vi sjöng "kom älvor", jag vet inte hur många öl vi drack och jag minns inte riktigt när Sebbe plockade fram basen. Men jag minns alla skratt och alla märkliga samtalsämnen. Jag minns att acorden fastnade under revbenen och att livet var så in helvete perfekt.

Jag vaknade med samma känsla som jag somnade. Blev serverad kaffe i ett kök jag önskar var mitt och blev följd till ett tåg som tog mig till Göteborg för att träffa andra fina människor.

Lördagkvällen spenderades med Thomas. Vi pratade. Pratade, pratade och pratade. Efter tre olika krogar men inte för många öl började lamporna tändas och vi förstod att det lutade åt hemgång. Vi vandrade hand i hand samtidigt som vi pratade lite till innan vi avslutade med några öl, Ani di Franco och en 90" säng.

Söndag. Som de brukar vara. Lilla fina människan kom hem och jag blev hel igen. Lite starkare och lite bättre. Promenad i solen med den där pojken blev det visst med ... Medan liten gick och sjöng om allt hon såg och hittade ...
Det är då livet är lite för vackert, lite för bra och man nyper sig i armen. När man fortfarande inte fattar att man är vaken.

Nu är det måndag. Jag fånler fortfarande. Och frågar ni hur helgen var så titta bara en extra gång!


Så lyssnar vi på den här idag va? Visst, gör vi!






Kommentarer
Ann

Åååh, favoritlåten, vackrare kan det inte bli <3

2011-03-07 @ 15:17:46
Tina

Låter som den perfekta helgen :-)



jag har aldrig sett den texten på en bonad förut men jag tyckte den var rolig. den med folköl alltså.



ha det fenomenalt fing

KRAM till dig du fina kvinna

2011-03-07 @ 16:49:42
Lina

Mäh. har du inte fått paketet????? Evigheter sen jag skickade det ju!! :( (samma dag jag fick din adress!) Hm. Lovar att kolla upp det med postombudet jag lämnade in det på... men, kan nog inte göra det fören till helgen.



Jag ska opereras idag nämligen. Gulp. Hypernervös! Har sagt hejdå till hunken o kidsen och sitter nu här ensam. Ska snart åka och få det här överstökat. Publicera inte gärna/eller ta bort min komentar när du lästen, är du fin.



Låter förresten som en helt underbar helg. Du skriver så fint, så fint. Går raka vägen in i hjärtat.



Ha nu en underbar dag och håll tummarna för mig - så hörs vi igen snart *hoppas jag! ;) kramar

2011-03-09 @ 07:05:11
URL: http://ninninusens.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0