09 ~ Min favoritplats




Det här är min vackra, trygga plats på jorden. Den stad där jag hör hemma. Där jag känner kullerstenarnas varje form och vet vart jag skall trampa på klipporna för att inte falla.

I den här staden har jag druckit Vestfyen 3.5 i glasflaskor som pulveriserades ifall dom gick sönder. (vilket dom oftast gjorde). I just den här solnedgången. Med en gammal bandare som skrålade av Misfits, Lyckliga kompisarna och Motörhead. Kassettband såklart!

Jag har spenderat otaliga timmar med att få träsmak i röven på olika stolar på ”Kaffedoppet”. Jag har somnat i soffor på samma café och bränt hål i mina på den tiden både vita och svarta ”Fruit of the loom” tröjor.

Jag har vandrat runt, runt på de små gatorna nattetid, dagtid, i snö och regn och jag har har förlovat mig på en kyrkogård med ringar från en ”tuggegummiautomat”.
2 augusti i en annan tid.

Jag hade min första fyllekräkning utanför den lokala pizzerian och jag har sovit i någons yttertambur i ett hus på landet som jag inte vet vem det tillhörde.
(jag är en idag tacksam att den familjen inte vaknade!)

Jag har suttit i ösande regn på klippor längst nere vid havet medan vågorna piskade upp över benen på mig samtidigt som jag skrek så högt inombords att jag blev döv.
Jag har gått i skogarna, på varje stig och klättrat runt på bergen och gjort de till mina egna samtidigt som jag sjöng för stenarna och träden.

Min första kärlek, oskulden, fyllan och första pojkvän.
Första krogbesöket, första krossade hjärtat och första ambulansturen.
Första jobbet, första skoldagen och första datorn.

Dessutom är det där Hjärtat bor. Där hon bor är alltid min favoritplats.
Favoritplats, favoritstad, favoritmänniskor, favorithjärta!
I den soffan, med dom människorna – kan det aldrig bli fel!



Ni är så jävla, jävla rätt!



Så varför i helvete har jag fastnat här?



Kommentarer
hanna

Myspyse staden! Önskar Patrik kände desamma för hade verkligen velat testa på att bo där med lillfisan!! Fast samtidigt som jag har alla de där känslorna i mitt Göte så hade nog inte blivit för alltid. Men ett prova på!:D



I helgen är vi rätt bokade.. imon nyårskalas, lörda fyller jag år:) Och söndag kalas för mej! Men hur har du de nästa vecka? Kramen

2010-12-30 @ 18:04:08
URL: http://disfis.blogg.se/
Anonym

ååååh strömstad... <3

du skriver så underbart jämt...jämt.. fastnade i varje ord och började längta och tänka...ojoj... <3

Låter underbart ur alla vinklar underbart.. livet!!

2010-12-31 @ 01:30:41


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0