Hur står det (s)till egentligen?



Ibland blir jag sådär förbannat trött. Ja, de flesta av Er som känner mig vet nog!
Idag var en av de gångerna!

Ja, det handlar om Talibanen och Spökskräcken. Spökskräcken som jag personligen är övertygad om att tillkom på dagis.
Antingen på grund av pedagoger, barn, böcker och eller sånger. Inte vet jag eftersom Talibanen är 3 år och inte riktigt har vad som krävs för att förklara exakt vad som skett mer än att hon är väldigt rädd, har mardrömmar och inte vill gå till dagis på morgonen.

För mig så är det nog. Jag litar på mitt barn och jag litar på min instinkt.
Har det hänt något på dagis så vill jag att vi tillsammans med pedagogerna kan jobba med att hantera problemet.
Det vill säga: Diskutera och se vad vi kan hitta för lösning på problemet!
Ganska logiskt skulle jag vilja tro!?

Jag tog -återigen- upp problemet imorse när vi kom till dagis. Sade att hon är fortfarande väldigt rädd och hon har spenderat helgen i min säng med tanke på att hon vaknar i mardrömmar.

Pedagogen svarade då: "Ja, men vad bra. Då vet vi ju att det inte är härifrån. Vi har ju inte diskuterat spöken på flera dagar och i helgen har hon ju faktiskt inte varit här!"

Nu vet inte jag om just den här pedagogen har träffat barn innan? Om hon är lobotomerad? Om det är måndagsgröthjärna och eller om h*n faktiskt bara är helt j*vla dum i huvudet?
Jag vet inte det. Så jag kan inte uttala mig om det. Men ungefär i samma sekund som h*n hade svarat vände h*n sig om och började hålla på med något annat.
Nonchalant, omoget och oproffsigt!

Jag vet inte hur det är med Era barn. Men mitt barn har en hjärna. I den hjärnan sitter bland annat en minnesbank. Den minnesbanken raderas inte under helgen.
Jo, självklart glömmer barn saker. Vuxna oxå.
Det jag vill komma till är att en till exempel rädsla - Den försvinner oftast inte bara sådär. Bara för att det är helg. Bara för att ungen inte är på dagis på två dagar! Herre-min-jesus, vad blodtrycket ökade där. Jag var faktiskt tvungen att vända på klacken och gå hem.

Vi försöker igen med en annan pedagog imorgon. Det här är inte ok!

Jag menar - Det är väl inte ok att pedagogerna har samma intelligensnivå som barnen de jobbar med?

//GrinigTRÖTTochJävligtLessMorsa!


Kommentarer
Lina

men ååååh vilken ärthjärna till pedagog!! Får man ens kalla henne så? Pedagog? Är inte en pedagog nån som har något vettigt bakom pannbenet?? Förstår att du blir arg! Här sitter jag och blir frustrerad till max när jag läser om puckot.



Hoppas hoppas spökfantasierna försvinner för stumpan. Usch, det måste vara fruktansvärt att vara rädd för något på det där sättet :(



Ha en helt fantastisk dag och försök skita i den klumpiga komentaren. Du vet bäst! Lita på din intution.. eller hur det nu stavas ;)



kramar!!

2011-08-23 @ 08:40:43
URL: http://ninninusens.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0