Nu kommer jag få fotsvett!




Ja, hujedamig. Fotsvett. Klibbiga fötter. Men ack, så varma fötter! Glada och torra fötter!

I ett par converseliknande svarta saker. Med päls i. Ljuvliga!

I mina gamla var det alldeles för många lufthål kan man säga. Så fort mina skor skådade en vattenpöl på 3 meters avstånd sade det "Schwopp, schlurp" och vattnet sögs in i mina skor och mina strumpor.
(nog för att jag har en benägenhet att duscha med strumporna på men det är inte samma sak att behöva gå med blöta fötter)

Men nu har jag glada fötter. Hemskt glada fötter! Tack Mamma!

Väntar på att männen i mitt liv skall komma. Det vankas middag och en borr har jag hört. Jag skall äntligen få hjälp att slänga upp mina lampor. Det känns som att det kan vara trevligt nu när det börjar bli mörkt på kvällarna!
Vad det blir till middag var tydligen en hemlighet men jag vet att jag får kokt potatis och då är jag lugn. Då kan det på något vis inte bli så mycket fel!

Förövrigt fick jag städat undan och skurat vardagsrummet innan så nu kan jag med gott samvete stänga dörren till de andra rummen och lägga mig i soffan och kolla på "Irene Huss" ikväll i brist på annan meningsfull (eller var det, det att jag inte orkade hitta någon?) sysselsättning!

Det är dags att väcka den lilla så det går att få henne i säng ikväll. Hon skall få lov att leka med vattnet i skurhinken medan jag skyndar över resten av lägenheten.
Sedan hoppas jag vi hinner ut en stund sedan med. I regnet!
Igår var vi ute ett par timmar och promenerade, skrattade, jagade, samlade löv och studsade i alla vattenpölar.
Träffade knappt en själ gjorde vi heller. Det är lite konstigt tycker jag. Är folk rädda för regn? Eller vad handlar det om? Varenda gång man ser ut igenom fönstret är det mer eller mindre tomt.
Jag och min lilla klär istället på oss och springer glada ut istället..

Oh well... Tick, tack, tick, tack... Tiden springer iväg!

Vad har ni gjort i helgen mina vänner?


Kommentarer
Jen

Det där är ett rätt så lustigt fenomen även här omkring.

Regnar det är gatorna tomma!

Hundarna däremot trivs galant i regnväder,

så här får vi illa nog masa oss ut ändå... :P



Helgen spenderades i stugan. När vi ändå var i Värmlands norra delar så besökte vi en vän och hälsade på hennes grisar, kossor, hästar och hund. Fantastiskt roligt för både oss och hundarna! :)

Puss

2010-09-13 @ 08:07:40
URL: http://pansky.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0